Στον Υμηττό από το 1970...

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Προκοπίου Ικονίου 62

Λίγια λόγια για εμάς

Η Φανή – Αγγελική Καποτση έχει αποφοιτήσει από τη σχολή Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου της Ferrara (Ιταλία). Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη Σχολή Αισθητικής των ΙΕΚ Ξυνη, ενώ εξειδικευτηκε στην Αρωματοθεραπεια παρακολουθώντας τα σεμινάρια της Ακαδημίας Αρωματοθεραπειας της Apivita. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους και την εφαρμογή τους στη σύγχρονη φαρμακευτική πράξη.
 
Με μεγάλη αφοσίωση, σκληρή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία το φαρμακείο μας εξελίχθηκε και ανανεώθηκε στην τωρινή του διεύθυνση, σε ένα μεγαλύτερο χώρο 2 ορόφων, κατάλληλα διαμορφωμένο, ζεστό και οικείο. Επίσης το κατάστημα διαθέτει και 3 θέσεις για ολιγόλεπτη στάθμευση των πελατών μας. Εκτός από την φαρμακοποιό μας απαρτίζεται και από ένα άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό τριών ατόμων. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών σας αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη μας με σοβαρότητα, σεβασμό και κατανόηση με σκοπό την δημιουργία μας μακρόχρονης σχέσης εμπιστοσύνης.

Όραμά μας είναι η ισορροπία της ψυχής, του σώματος και του νού, διότι πιστεύουμε ότι δεν νοσεί το σώμα αν δεν νοσεί η ψυχή.. Νιώσαμε έτσι την ανάγκη να δημιουργήσουμε την διαδικτυακή μας παρουσία για να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, να είμαστε κοντά σας ώστε να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ικανοποιήσετε κάθε σας ανάγκη, με τις συμβουλές και τις προτάσεις μας, για να βρείτε λύσεις κατά το δυνατόν, σε θέματα που σας απασχολούν. Στο Healthy lifestyle μπορείτε να βρείτε προϊόντα υγείας και ομορφιάς με μοναδικές προσφορές και σε προσιτές τιμές!